23 juli 2024

Tot ergens in Arabië

Schrijven ze wel aardige dingen over mij?Het leuke van WordPress is dat je precies kan zien welke sites refereren naar m’n astroblogs. Vind ik tuurlijk niet erg, mits maar even de bron vermeld wordt. Maar nou zijn ze zelfs tot ergens in Saoedi-Arabië (of daar in de buurt) ook aan het linken naar astroblogs. Op de website انرژی تاریک ثابت است؟ hetgeen een pagina is op knowclub.com wordt iets gezegd over de astroblogs. Eh.. tsja, maar wat? Ik was op de middelbare school erg slecht in Arabisch. 🙂 Het plaatje wat op de site staat komt mij wel bekend voor: het NASA-plaatje over de kosmische ‘oorlog’ tussen de zwaartekracht en de donkere energie (de welbekende Tug of War) waarover ik op 17 november 2006 schreef. Maar leesbaar zijn ook de namen van de sterrenkundigen Wyithe en Avi Loeb en daarover heb ik weer afgelopen week geschreven in m’n astroblog over de constantheid van de donkere energie. Mmmm, zijn er Arabisten onder m’n lezers?

Share

Comments

  1. Jacqueline zegt

    Het kan alleen maar positief zijn, toch? Kan niet anders!
    🙂

  2. Dat hopen we dan maar 😉

Speak Your Mind

*