14 april 2024

Schaamrood

Daar gaat 'ie

Credit: NASA

Vandaag ben ik met ’t gezin en een vriendin met haar kidz naar het speelbos in Breda gegaan, ergens in het Mastbos. Daarna nog gezellig wat drinken bij Grand Café Heeren van Oranje en tenslotte naar huis om samen een hapje te gaan eten. Sta ik te koken belt Jan mij op. Ergens rond 17.48 uur. “Heb je de lancering nog gezien?”, vraagt hij? Oeps, eh.. totaal vergeten. Tien minuten daarvoor is volgens plan de Discovery gelanceerd. Helemaal vergeten te kijken. 🙁

Share

Comments

 1. Jacqueline zegt

  Oh oh oh!!!! Dat kan toch niet he!!!

 2. Tsja, ik had die Westmalle Tripel in de Heeren van Oranje toch niet moeten nemen. 🙂

 3. Jacqueline zegt

  Hahaha! Ach, het SMAAKTE in elk geval lekkerder dan een lancering! 🙂
  Doet NASA-TV niet aan herhalingen???? Ik zou het toch wel ff leuk vinden om het te zien….

 4. Volgens mij is de hele vlucht de komende weken live te volgen: http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html
  Herhalingen zullen er vast en zeker ook te vinden zijn.

 5. Jacqueline zegt

  Ik zal ‘es gaan kijken…thnx!!!!!!!!!!!!!!

Speak Your Mind

*