21 april 2024

2 jaar alweer

Sterrentaart!Goh, was ik het toch bijna vergeten! Gisteren bestond de astroblogs twee jaar. Op 20 november 2005 verscheen de eerste blog. Helemaal geen sterrenkunde, dat kwam pas op 5 december ’05 toen ik iets meldde over de resultaten van de Huygenslander op de maan Titan. Kortom, tijd voor een sterrentaart! 🙂

Share

Comments

  1. Christophe zegt

    Nou, gelukkige verjaardag! (al was het gisteren)

  2. Ja, dank je wel. Ook een stukkie taart? 😉

  3. Ik lees het elke avond met heel veel plezier. Gefeliciteerd en ik hoop het nog heel veel jaren te kunnen lezen.

  4. Hé, dank je! Leuk zoiets te lezen.

  5. Cloud Nine zegt

    Ik kom hier minimaal 1x p.d. Je hebt bijna altijd wat interessants voor deze leek te melden. Gefeliciteerd met je jubileum.

  6. Thanx. Ik bloos er van.

Speak Your Mind

*