15 november 2018

WordPress for dummies

Omslag van het WP for dummies boekOoit zelf een blog willen starten? Dan moet je zeker het boek in huis halen getiteld “WordPress for dummies” van Lisa Sabin-Wilson. De review van het boek is lovend. “…this book is worth every penny.” Redenen om WP1 te gebruiken? Het is gratis, gemakkelijk te installeren, voorzien van honderden thema’s

Noten
  1. Nee, geen Wordperfect. Bestaat dat nog? []

Reacties

  1. Hehe Wordperfect 🙂 Worpress is wel handige software, ik heb vroeger al lang geleden HTML for dummies gekocht. Zijn handige boeken. Tegenwoordig behelp ik me meestal met informatie die ik vind op internet en af en toe koop ik een boekje. Voor WordPress zal het voor mij niet echt een aanvulling zijn, maar voor velen wel.

    Groeten,

    Tijmen

  2. Het boek schijnt niet alleen voor beginners te zijn, maar ook nuttig voor gevorderden. Maar net als jij ben ik iemand die het eerst probeer uit te vogelen via internet. En als ik er dan echt niet uitkom dan is een boek tweede mogelijkheid.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.