7 juni 2023

WordPress for dummies

Omslag van het WP for dummies boek

Credit: Lisa Sabin-Wilson

Ooit zelf een blog willen starten? Dan moet je zeker het boek in huis halen getiteld “WordPress for dummies” van Lisa Sabin-Wilson. De review van het boek is lovend. “…this book is worth every penny.” Redenen om WP [1]Nee, geen Wordperfect. Bestaat dat nog? te gebruiken? Het is gratis, gemakkelijk te installeren, voorzien van honderden thema’s en er zijn duizenden plugins voorradig. Een Nederlandse vertaling van het boek is er geloof ik nog niet. Nee, ik heb geen aandelen WP als je dat soms denkt. 🙂

Share

Voetnoten

Voetnoten
1 Nee, geen Wordperfect. Bestaat dat nog?

Comments

  1. Hehe Wordperfect 🙂 Worpress is wel handige software, ik heb vroeger al lang geleden HTML for dummies gekocht. Zijn handige boeken. Tegenwoordig behelp ik me meestal met informatie die ik vind op internet en af en toe koop ik een boekje. Voor WordPress zal het voor mij niet echt een aanvulling zijn, maar voor velen wel.

    Groeten,

    Tijmen

  2. Het boek schijnt niet alleen voor beginners te zijn, maar ook nuttig voor gevorderden. Maar net als jij ben ik iemand die het eerst probeer uit te vogelen via internet. En als ik er dan echt niet uitkom dan is een boek tweede mogelijkheid.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: