1 maart 2024

Atlantis en donkere energie

Atlantis, klaar voor de lancering morgenavond

Credit: ESA – S. Corvaja

Effe twee korte berichtjes: Ten eerste dat de Atlantis morgenavond vertrekt, d.w.z. op zaterdag 8 december om 21.43 uur Nederlandse tijd. Zoals Joebie al opmerkte had het uitstel te maken met twee defecte brandstofsensoren. Die hebben ze (hopelijk) morgenavond weer verholpen. Ten tweede een bericht dat ook met de NASA te maken heeft, maar dan op een héél andere manier. De NASA heeft namelijk een website opgezet over donkere energie en daar is een heel goede documentaire te zien over wat donkere energie is, hoe het ontdekt is, wat we er niet van weten. enzovoorts. Alles duidelijk uitgelegd (in ’t Engels uiteraard). Ik zou zeggen: ga echt kijken en maak kennis met donkere energie. Is dat alles wat je vandaag te melden hebt Adrianus? Ja, effe een korte blog. Ik heb de hele dag gewerkt, geklust, etc… en straks ga ik met ene Jan Brandt richting Bibelot, alwaar op grote wijze een 40-jarig jubileum wordt gevierd. Kortom, feest! 🙂

Share

Speak Your Mind

*