21 september 2021

Christiaan Huygens start 2008 met nieuwjaarsreceptie

Herman (de penningmeester, van die contributies ja) en Frenkie achter de bar. Proost!Sterrenkundevereniging Chr. Huygens [1]Vereniging “Christiaan Huygens” is een zelfstandige afdeling van de Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (NVWS)voor de regio Zuid-Holland-Zuid, oftewel de Drechtsteden en … Continue reading heeft gisteravond de aftrap verricht voor de start van seizoen 2008 met de nieuwjaarsreceptie. Net als vorig jaar waren er twee markante onderdelen van de receptie: het zelf meegebrachte eten en drinken van de leden (

References

References
1 Vereniging “Christiaan Huygens” is een zelfstandige afdeling van de Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (NVWS)voor de regio Zuid-Holland-Zuid, oftewel de Drechtsteden en omstreken.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.