21 september 2021

Loos alarm

Sorry voor de verwarringHet vermeende buitenaardse signaal, waar KTVU gisteren melding van maakte, blijkt loos alarm te zijn. Phil Plaits van de Bad Astronomy heeft een andere directeur van SETI gesproken, Seth Shostak [1]Volgens mij heb ik deze man ook al eens gesproken. Begin jaren tachtig werkte hij in Groningen en toen ik rond die tijd een jeugd-sterrenkundekamp in Havelte had heb ik hem bij een lezing over … Continue reading, en die heeft verklaard dat die verslaggever van KTVU de zaken verkeerd heeft begrepen. Deze druiloor had met Dan Wertheimer, directeur van het SETI Project, gesproken en kennelijk z’n gehoorapparaat uitgezet. Er is wel een signaal gevonden en het

References

References
1 Volgens mij heb ik deze man ook al eens gesproken. Begin jaren tachtig werkte hij in Groningen en toen ik rond die tijd een jeugd-sterrenkundekamp in Havelte had heb ik hem bij een lezing over buitenaards leven gesproken. Grappig is dat.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.