19 juli 2024

Lapdome: dé uitvinding tegen lichthinder van laptops

De lapdomeWij ageren geregeld tegen de lichtvervuilers, zoals Circus Royal die z’n klanten lokt met zo’n mega-sky beamer, die zo uit het oorlogse Londen lijkt te zijn weggeroofd. Maar ondertussen hebben we allemaal zo’n webcam aan onze telescoop hangen, die met een usb-kabeltje weer verbonden is met een laptop. En die geeft behoorlijk wat lichthinder. Kortom: boter op ons hoofd. Ware het niet dat daar nu een pracht van een uitvinding is gedaan: de lapdome. Een simpel tentje voor om je laptop. Hoe komen ze d’r op. En wat een uitkomst: nooit meer last van hinderlijke schermen. Eeuwige duisternis zal ons voortaan toelachen, geen storende foton zal ons oog meer vermoeien, de magische magnitude-zes-grens komt weer in zicht. 😉 Andre, bedankt voor deze gouden tip!

Share

Speak Your Mind

*