26 februari 2021

NASA stuurt Beatles-nummer naar Poolster

NASA gaat het nummer Accross the Universe naar de Poolster sturenMet behulp van haar Deep Space Network gaat de NASA

Comments

  1. Wat wil men daar te weten komen? Wellicht is er over 430 jaar een techniek beschikbaar die dit ‘tripje’ totaal overbodig maakt!

    Het wekt bij de indruk dat men bij de NASA nog wat kleingeld in een laatje vond en dacht, “kom laten wij dat maar aan een Poolster reisje besteden!”

  2. Het is geen trip met een ruimtevaartuig. Er gaan puur signalen de lucht in. Een electronisch signaal van nulletjes en eentjes.

  3. Eh.. Cloud Nine, even heel wat anders: op jouw website heb jij een link naar de site Willemzwijgtnietmeer en daar lees ik over Joran v.d. Sloot: “Joran biechtte Fabienne (Massaen) tijdens een SM-achtige vrijpartij op (alle sappige details onthield X me niet) dat Natalee tijdens het skinny-dipping verdronk. Het lichaam liet hij over aan de haaien. Joran loog daarover uit angst om de schuld van Natalee’s dood te krijgen. Om zijn geloofwaardigheid te behouden hield hij vast aan al die leugens“. Eh.. dat klinkt als behoorlijke inside-information! 😯 Weet Willem meer dan wij weten?

  4. Willem werkt in ieder geval voor de schrijvende media. Je moet soms goed lezen want zonder namen te noemen duidde hij ‘het geval Herfkens,’ al en toen was er nog niets in de media bekend.

    Hij geeft soms aan dat hij zich in journalistieke kringen beweegt. Wat hij precies doet weet ik niet.

  5. OK, helder. Ik ga de niet-zwijgende Willem vaker lezen.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: