19 september 2018

‘t Is ook nooit goed

Pas op daar komen de aliens!Even twee meldingen in de categorie ‘t Is ook nooit goed1. Ten eerste die uitzending door de NASA van het Beatlesnummer Accros the Universe, afgelopen maandagnacht. Het blijkt namelijk dat geleerden aanwezig op het zogenaamde Sound of Science Conference on the search for extraterrestrial life (SETI) op de Arizona State Universiteit vinden dat je op moet passen met dit soort dingen uit te zenden. Het risico is volgens hun namelijk aanwezig dat niet alleen buitengewoon vriendelijke buitenaardse wezens de signalen oppikken, maar dat ook vijandige wezens het horen en daarmee te weten komen waar we ons precies bevinden en hoever onze beschaving is.

Noten
  1. Categorie heb ik nog niet, maar wie weet ga ik ‘m nog es aanmaken. []

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.