16 juni 2019

Eenden en sterren

Cover van Over Vroeger nr. 4Het maandblad Over Vroeger zal over het algemeen weinig teweeg brengen bij de gemiddelde (amateur-)sterrenkundige in Nederland. En toch is het laatste nummer van dit historisch getinte blad het aanschaffen (

Reacties

 1. Jan Brandt zegt

  Da’s leuk!!!…..Zo’n een artikeltje over de 2CV…….Ga net zoals al die duizenden andere astro-eendologische hunkeraars hem meteen maandag halen….ha…ha..!!
  OK, flauw grapje van den auteur himself…maarre Hij heeft gelijk: KOPEN DAT BLAD!!!
  Hee Arie, kan jij als mijn pressarium zijnde…eh…of was het nou impressarium…. ook niet meteen een “signeer-sessie danwel Meet and greet” voor me regelen??

  Overigens heb ik dit weekend toevallig weer heftig aan den lijve mogen genieten van een stevig portie “eendologische interaktie”….ofwel….ben twee zware dagen bezig geweest met het uit en inbouwen van een complete aandrijflijn van een Acadiane (voor de leken en kenners: de opvolger van de Fameuze bestel-Eend> Eendentechniek maar nu onder een diane-omhulsel)
  Zaterochtend begonnen…..zondagavond de eerste geslaagde proefrit…..maandagochtend compleet versleten m’n bed uitgerold……een(d) ding is mij wel weer duidelijk geworden:Hoewel even bevredigend maarre: “Schrijven over” was minder vermoeiend dan het “sleutelen aan!! ‘t zal de leeftijd wel zijn…ha…ha…!
  Afijn….het was lollig en nu maar weer vanuit het “Eendenvet” den blik omhoog richting hemelgewelf gericht want Saturnus was afgelopen zaterdag meen ik in oppositie…..en staat dus nu zeer gunstig aan de hemel om “gekiekt” danwel “bekeken” te worden!!
  Ga dan zien…ga dat zien!!!!

  JB

 2. Hé Janus, bedankt voor je bericht. Het nummer van ‘Over Vroeger’ zal door alle media-aandacht inmiddels wel uitverkocht zijn. Kan je geen nummers bijdrukken op je degelpers? 🙂
  Gekiekte plaatjes van Saturnus wel opsturen hè? Grtzz, A.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: