15 november 2018

Seeing volgens Damian Peach

Saturnus door Jan Brandt gefotografeerdSeeing is de Engelse term voor de ‘luchtonrust’ in de dampkring, merkbaar aan het twinkelen van de sterren. De oorzaak van

Reacties

  1. Jan Brandt zegt:

    ha die Arie,

    Eh….als je met de term “gescande foto” bedoeld dat “ie” uit een boekkie o.i.d. is overgenomen dan is een kleine correctie hier toch effe dringend op zijn plek…..want ook die 2004 afbeelding is er toch echt eentje van EIGEN makelij!!…..dat moiree achtige patroon is volgens mij iets wat te maken heeft met “digitale beeldbewerkings beginners kluzigheid” mijnerzijds omdat dit saturnusplaatje zo ongeveer mijn eerste prille stapje was op het gebied van den edelen webcamsport.
    Dit eerste plaatje heb ik dus dan ook NIET genomen met mijn huidige 20 CM Newton doch met mijn toenmalige 15 cm Maksutovje……waarvan akte!

    groetjes van the dutch damian peach (nou ja…..dan mocht ik willen!!)

  2. Ja, ik ging er van uit dat ook de eerste foto van eigen makelij was. 😀

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.