21 september 2021

Kunstmatig leven in het heelal

Comments

 1. Ach ja… wat moet ik hier nou eens op zeggen! We zullen nog maar eens een dvd-tje opzetten en hopen dat t in de praktijk anders verloopt he! 😉

 2. ik ben erg nieuwschierig.ook wel bang.als wij mars coloniseren wegens onzen gezondheids redenen.je weet ziektes als aids/kanker/enz/in de vere toekomst.en de ontwikkeling gaat als een snel trein.hoe kijken anderen aliens tegen ons mensheid.hebben de scheikundige doorbraak en de aliens zien ons als een bedreiging.dan is de volgend milenium een vuilen oorlog die een sceince fiction tijd perk in gaat.dat nog ergerde is dan de koude oorlog en het terorisme oorlog.mischien tegen kernwapens.aliens hebben ook de beschiking om kernwapens te gebruiken.mischien hebben ze nog vuilende kernwapens dan wij.wat dan.dan ben je in eens niet tegen kernwapens.de geschiedenis herhaald zich.kunstmatige leven in de vorm van een tobende capsule is er.en als er mensen naar anderen planeten willen laten reisen.dan moeten wij ook over de juisten militairen middelen beschiken.wand we moeten ons kunnen verdedigen.wand niet ieder wezen is star trek romelaans/maar mischien zoals sceince fiction serie-v.komen in vreden.zogenaamd.en ons beschaving naar de vernieling werken en dat na duizende jaren opgebouwd.en alle grondstofen molucule als water weg laten nemen.en wij mensen zijn voor hun een medische experimente laberetorium.en anders zijn wij mensen voor concumpsie voedsel.moeten wij daar op dit laten nemen.het beste is naar de expo planeten te gaan en als daar leven mogelijk is dan daar heen gaan om te coloniseren.tenzij dat daar ook een beschaving is.wat gelijk is aan die van ons.moeten wij de technische middelen ontwikkelen om toch verder te gaan zoeken.en hun beschaving te respeckteren al kost het onze eigen levens.doen wij dat niet.en gaan wij het toch coloniseren.dan is de mensheid net zo fout bezig als die sceince fiction serie-v.en we moeten kern wapens niet vernietigen maar gebruiken om naar expo planeten te reisen.weteschap is dat je dat nooit kan uitbanen.wij kunnen wel daar realistiche mee omgaan.en als de nood zo hoog is dan moet je ze gebruiken.voor oorlogen.maar dan als de mensheid word bedreigd.en als onderhandelen geen zin heefd.moet je het aan onze militairen leiders laten beslissen.en kennis zoals grondstoffen als staal en koper enz/ zijn ook op anderen planeten aanwezig.die mogelijkheid moeten wij ook benuten.op aarde raakt het ook op.ook al lijkt een planeet dood aan de buitenkant.als wij daarmee een crisses sitoatie voorkomen is het heel mooi.europa planeet scheind water te zijn.kunnen wij dat gebruiken en dat naar mars of anderen etc/gebruiken voor onze reis is water nodig.en om leven mogelijk te maken.zo dat op aarde water behouden kan blijven.bepaalde gassen zoals co2 en argon en anderen zuurstof. gassen zijn ook te vinden op anderen planeten.wij moeten uitkijken voor buiten aardse ziektes.dat wij het niet meenemen naar de aarde.voor de rest zie ik een boel voordelen.meer voordelen dan nadelen.wij moeten koreanen en japanners chinese subsideren.hun technische ontwikkelingen is veel verder dan wij.op het terein van roboten.die landen zijn op dat terein verder dan wij.en daar moeten wij onze voordelen mee uithalen.

 3. klonen en cyborgs robots bied de beste oplossingen.meer mens dan robot.en je kan daarmee militairen mankrachten besparen door cyborg militairen in te zetten.doorgaan met proeven in amerika.mensen invriessen.dan maar vakerder met proefdieren.ooit zal het eens lukken.hoe moeilijk het ook is voor dieren aktievisten.ik zie het als overleven.als de mens ooit lange afstanden moet afleggen.om naar sterren te gaan reizen.stel wij kunen bloedcellen klonen zoals bij kanker heb je witte bloedcellen nodig.als je doormiddel door gezonden cellen kan klonen.en de kern van de ziekencel kan vernietigen en telkens stapsgewijs nieuwe gezonde witte bloedcellen kan klonen.dan zal je het kunnen genezen.maar een scheikundige gedachten experimend.zoals einstein het ook deed in zijn top jaren.met de dople efeckt.en zijn treintjes waarnemingen.dat het geluid eerder en laterder werd waargenomen op een bepaalde plekken langs het spoor.dat deed einstein ook met het licht.

 4. Veel van ons zijn buitenaards. Maar nu op aarde in een andere verpakking.

 5. gerelateerde informarie,materie,en biologische en scheikundige elementen,er is nog een buitenaaardse beschaving,er is al eens aangetoond,mensen zijn kort zichtig en ook ateístisch,mensen die niet geloven in buitenaardse leven zijn gewoon dom,en kipige sukkels,zoals de jaren tachtig waren mensen die beweerde dat alles al uit gevonden was,zulken mensen haat ik gewoon,dus viel er nergens over te praten,water op mars,of water op de maan dat was al snel fantasie,en nu tegenwoordig word je met die iedee gelukig niet meer voor gek versleten,tijden veranderen gelukig,je mag gelukig naar de steren kijken,

 6. Is er misschien ook ooit iemand op het idee gekomen dat wij misschien wel als eerste in het universum zijn, en dat wij in feite ver voorlopen op andere levensvormen in het universum?

  Alles staat op dit gebied nog open 😉

  • Misschien zijn we de laatsten. Kunnen we gelijk het licht uitdoen. 🙂

   • In een heelal met versnelde expansie gaat het licht waarschijnlijk op een gegeven moment vanzelf uit. De vraag is, wat kunnen we dan nog doen?

    • @Rudy,

     Denk niet dat wij dat nog mee gaan maken ;).. duurt nog wel even..
     en anders dikke jas aan en genoeg batterijen inslaan voor je zaklamp 😉

     • Nee, wij niet. Maar wie weet onze biologische (of post-biologische) afstammelingen wel, in de zeer verre toekomst? De mogelijkheid bestaat dat we zowel de eersten *en* de laatsten zijn, dan staan onze afstammelingen in hun eentje voor het probleem om deze energiecrisis van kosmische proporties te overleven…

 7. Anoniem zegt

  neee dat kan nooit (ik geloof het wel hoor)

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.