20 september 2021

Gedoe in de top van de NASA

NASA-baas wetenschappen Alan Stern die is afgetredenHet rommelt in de top van de NASA. Deze week werd bekend dat Alan Stern, officieel getooid met de functie van associate administrator for the Science Mission Directorate de NASA gaat verlaten. Stern was in wezen hoofd wetenschappen bij de NASA, degene die verantwoordelijk was voor alle wetenschappelijke programma’s. In een interne mail bij de NASA wordt iets over de reden van het terugtreden van Stern genoemd: “Today [1]26 maart. Alan Stern announced that he had resigned his position as AA. In his talk to the Science Mission Directorate he said that the management issues were about cost control and that he did not see a way for him to do what needs to be done.” Een dag voordat Stern

References

References
1 26 maart.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.