21 september 2018

Nieuwe verklaring voor donkere materie: cosmoïden

Reacties

  1. Christophe zegt:

    Je moet natuurlijk open staan voor andere modellen, maar dan vraag ik me af hoe hun theorie zich tov van algemene relativiteit plaatst. Daaruit rolt bij wijze van spreke direct dat het heelal niet statisch is, en het is tot op een een grote graad van nauwkeurigheid getest. Hun model verklaart wel de achtergrondstraling, roodverschuiving enz maar wat met bijvoorbeeld het afbuigen van licht door sterren(stelsels)? Wel leuk allemaal 🙂

  2. Laten we eerst maar eens die experimenten afwachten of cosmoïden ook in het laboratorium willen ontstaan. Daarna ga ik wel verder speculeren over de voors en tegen. Voorlopig vind ik het een ietwat ver gezocht idee.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.