14 juni 2024

Een lawine van nieuwsbrieven

Abonnee’s op m’n nieuwsbrief zullen vandaag een ware lawine ervan via de mail hebben ervaren. Maar liefst 16 stuks van de laatste nieuwsbrief kwamen bij iedereen binnen. 🙁 En als het nou allemaal verschillende waren, maar het was helaas telkens dezelfde nieuwsbrief. De oorzaak van de ellende zit in de nieuwsbrief-plugin. Ik ontdekte gisteren dat de nieuwsbrief al sinds december 2007 niet meer was verstuurd (moet je nagaan hoe automatisch zoiets gaat. Ik lees die dingen zelf nooit 🙂 ). Ik heb de plugin vernieuwd met de laatste versie en dacht klaar te zijn. Vandaag hebben diverse lezers gemaild over de nieuwsbrief-lawine. Als het blijft doorgaan zal ik ‘m direct stoppen. Excuses voor de overlast.

Share

Comments

 1. Hannes zegt

  Geen probleem, ik kijk graag naar de historie bij astroblogs.
  Ga zo door, “automatisch” worden duplicaten toevallig bij mij gewist. 😉

 2. Het is weer rustig in de mailbox hoor! 😉

 3. Ja, ik heb ‘m stopgezet. Dan maar geen nieuwsbrief hoor.

 4. Niks ervan, doe je best, hij moet weer gaan werken! Juist zo handig!!!!!!! 😉

 5. Ik heb de auteur van de plugin de situatie uitgelegd. Kijken of ’t wat oplevert.

 6. Dat zou leuk zijn Arie! Ik hoop dat t weer goed komt! 😉

 7. Ik hoop het! Bedankt! 🙂

Speak Your Mind

*