2 december 2023

Jaarlijkse ATT-beurs komt er weer aan!

Het logo van de 24e ATT beurs

Credit: ATT

De jaarlijks terugkerende ATT-beurs, Europa’s grootste sterrenkundebeurs, wordt op zaterdag 31 mei a.s. gehouden in Essen. Het is voor de 24e keer inmiddels, dus in het internationale jaar van de sterrenkunde 2009 zal de ATT-beurs haar jubileum vieren. Het is alsof het zo gepland is. 🙂 Op de beurs vele producenten met volbeladen stands van telescopen, statieven, volgsystemen, CCD-camera’s, software, boeken, noem het maar op. Naast professionele productenten zijn er ook amateurs die tweedehands materiaal te koop aanbieden. Wie van plan is iets aan te schaffen op sterrenkundegebied moet zeker een kijkje nemen in Essen. Jaarlijks gaat ook een hele stoet Huygensleden die kant uit, dus wie weet kan je gezamenlijk die kant uit. Het is van 10.00 tot 18.00 uur in de Gesamtschüle Bockmühle, Ohmstrasse 32 in Essen. Een terugblik op vorige ATT-beursen is hier te vinden.

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: