2 maart 2024

Astroblogs op Twitter

<

p class=”tour”>Twitter
Het zal sommigen misschien al opgevallen zijn (en anderen weer niet), maar sinds een tijdje zit ik ook op Twitter. Da’s een nieuwe manier om via internet snel aan te geven waar je mee bezig bent. In maximaal 140 tekens per boodschap geef je met Twitter door wat je aan het doen bent. Het zal wellicht niemand interesseren wát ik aan het doen ben en ik ben zelf ook zeker niet van plan om de hele wereld continue te vertellen dat ik aan het tandenpoetsen ben, de auto ga wassen, de krant ga lezen, etc… Maar soms zijn er van die dingen die je toch even kwijt wil en die niets met sterrenkunde te maken hebben. Nieuwe astroblogs worden ook via Twitter de wereld in geslingerd. Daar is Twitter leuk voor. Te lezen in de zijbalk ergens rechtsonder. En als je ’t niet wilt lezen? Dan lees je ’t gewoon niet. 😀

Share

Speak Your Mind

*