21 september 2018

Jason-2 satelliet gaat klimaat in de gaten houden

Jason-2 gaat de hoogte van de zeespiegel nauwkeurig metenAfgelopen vrijdag is vanaf de Vandenberg Air Force Base in Californi

Reacties

  1. het klimaat en zijn vergaderingen wereld wijd zijn alleen gebaseerd op geld ,, alles draait om geld boskap geld , dierenleed dadelijk niet te over zien.We leven met ze alle op deze unieke bol en kunnen niet overstappen naar een ander,De mens boven aan de voedselketen maar tevens zwak voor virusse is in snel tempo deze unieke bol aan het vernietigen,En dan. Verdwijnen net als de dinosauriers of inka egyptishe en griekserijk,Weg.

    Een balkeende wat een zak.uitstraling van 0 . Wij.janken kunnen we.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.