1 augustus 2021

Waar lijkt ‘ie nou het meest op?

Hanny’s Voorwerp is de afgelopen week letterlijk voorwerp van menig discussie op internet. Als astrofoto van de dag staat het bijzondere object helemaal in de belangstelling. Er zijn vandaag ook diverse mensen die de vergelijking hebben gemaakt van Hanny’s Voorwerp met andere bekende dingen:Hanny's VoorwerpVincent van Gogh’s schilderij van het gele huis:Van Gogh's schilderij van het gele huisVincent van Gogh’s schilderij van Arles:Van Gogh's schilderij van ArlesBron voor deze Van Gogh’s: Eric F.Diaz op Galaxy Zoom Forum. Of wat dacht je van deze:Hanny's Voorwerp alias Kermit de kikker😀 Komt van Andy Wate op BB.Nightskylive. Wie van jullie weet er nog meer te verzinnen?’

Laat wat van je horen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.