21 juni 2024

The Day the Earth Stood Still

The Day the Earth Stood Still

Credit: Scott Derrickson

Na Lucy in the sky with diamonds blijf ik maar eventjes in de engelse titels. The Day the Earth Stood Still is een film die op 12 december 2008 in premiére zal gaan. In de hoofdrollen Keanu Reeves (yep, The Matrix) en Jennifer Connelly (yep, geen idee). Het is een remake van de gelijknamige film uit 1951. Verhaal gaat over een menselijke alien, Klaatu (Reeves), die naar de Aarde komt om de leiders te waarschuwen dat ze hun conflicten [1]In de 1951-versie ging het over de Koude Oorlog tussen VS en Sovjet-Unie. In de 2008-versie is het geloof ik meer dat Klaatu de Aarde waarschuwt niet te ruw met de natuur om te gaan. Beetje minder … Lees verder niet in de ruimte moeten uitvechten op straffe van totale vernietiging van de Aarde. De trailer van TDTESS is hier in allerlei formaten te bekijken. Echt de moeite waard hoor. Kortom, 12 december a.s. gaat The Day the Earth Stood Still in premiére, 13 dagen later gevolgd door de nieuwste Star Trekfilm! 😀 Dat wordt dus een hele leuke filmmaand!

Voetnoten

Voetnoten
1 In de 1951-versie ging het over de Koude Oorlog tussen VS en Sovjet-Unie. In de 2008-versie is het geloof ik meer dat Klaatu de Aarde waarschuwt niet te ruw met de natuur om te gaan. Beetje minder spetterend voor een sf-film, nietwaar?
Share

Speak Your Mind

*