19 augustus 2022

Paar weekjes weg


Lieve Astrobloglezers,
Vanaf vandaag ben ik twee weken weg met ’t gezinnetje. Hopelijk hebben we beter weer dan vorig jaar, maar goed dat weet je nooit. De thuisblijvers zullen niet zonder astroblogjes zitten, want iedere dag zal er rond 10.00 uur een astroblogje in je ”brievenbus” vallen. Ik hoop dat de layout blijft zoals ‘ie is, want ik merk de laatste tijd dat soms de zijbalk rechts plots wegvalt en dat ‘ie links opeens in het Engels overgaat. Afijn, we zien het wel. Op 8 augustus meld ik mij weer terug.

 

Doei!

Adrianus V

Comments

  1. Beste Adrianus. Een heel prettige vakantie gewenst. De foto van saturnus met de twee maantjes is prachtig

    mvgr
    Rene

  2. Dank je wel! Ik zit even in een internetcafe mijn post te checken.
    Over tien dagen weer gewoon (bruingebakken) terug. 🙂

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: