21 februari 2024

Ik ben d’r weer hoor

eclips1aug08Ha die astrobloggers! Ik ben er weer hoor. 😀 Gezond en wel terug vanuit Landalpark Warsberg in Saarland. Heerlijke vakantie gehad en slechts één keertje even in een internetcafé gegluurd naar de Astroblogs. Kostte wel wat moeite, maar het astroblogloze tijdperk heb ik weer doorstaan. Thuisgekomen wacht natuurlijk tig tijd aan spullen pakken, wassen, etc.., maar daar zal ik vrouwlief eens lief voor aankijken. 🙂 Op 1 augustus was er uiteraard de gedeeltelijke zonsverduistering en die heb ik vanaf het park ook tussen de vele wolken door mogen aanschouwen. Gebruikt filter: een verzamel-CD van Doe Maar! Yep, ik had m’n filters niet bij me, dus dan maar een noodgreep en het ó zo afgeraden CD’tje gepakt. Ja, een doodzonde, ik weet het. ‘k zal het niet meer doen. 🙂 Eén foto die ik gemaakt heb zie je trouwens hierboven. Vanavond zal ik een paar kilo berichten van astronieuws van de afgelopen twee weken proberen door te vlooien en dan een samenvatting te maken wat er allemaal gebeurd is.

Share

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    ….zal ik vrouwlief eens lief voor aankijken??????
    Onge-emancipeerde bullebak die je bent!!!!
    Maarre desalnietemin toch namens de partijlijder van het “Macho-feminitisch boem boem aktie aktie front”….(vroeger hebben wij ook ene W. Duivendak in den gelederen gehad…ha..ha..) een van harte “welkom thuis” toegewenst!!

    JB

  2. Hé, dat vrouwlief aankijken moet je aan mij overlaten, ja! 😎 Huh, wie is die W.Duivendak? Nooit van gehoord.

Speak Your Mind

*