22 oktober 2018

Mark Rutte en de ufologen

Mark RutteVandaag stond er in NRC-Handelsblad een artikel dat gewijd was aan de ufologen, aanhangers van de theorie dat de Aarde voortdurend bezocht wordt door UFO’s. Die ufologen zijn vooral te vinden op de website van Niburu en ze pogen al jaren om de Haagse politiek ‘wakker te schudden’ om een keer serieus aandacht te schenken aan onderwerpen als UFO’s, chemtrails en de transformatie van de mensheid van drie naar vijf dimensies in 2012. Die club van Niburu wemelt van de aanhangers van diverse samenzwerings- en complottheorie

Reacties

  1. Mwa alsof rutte ooit publiekelijk zal zeggen “ik heb met de mensen van niburu gesproken en neem de onderwerpen zeer serieus om naar te kijken”.. een politici kan niks anders dan het verdraaien.. een verhaal heeft altijd 2 of meerdere kanten .. jammer dat mensen zich gelijk conformeren aan 1 verhaal.. goed ik ga weer tv kijken en een krantje lezen… 1 kant horen, het geloven en je lekker nog verder laten naaien in de chaos van wat zich mensheid noemt.

    trusten schat

  2. Rutte heeft niks gedraaid, maar duidelijk gemaakt niet in Reuben z’n praatjes te geloven. Wat is daar mis aan? En ik ben het vervolgens met Rutte eens, dat Reuben onzin verkondigd. Yep, ik geloof niet in z’n ideeën. Mag toch? Zo denkt Reuben dat UFO’s met de snelheid groter dan het licht afkomen van de sterrenstelsels Andromeda en de Pleiaden. Moet ik dat nou echt geloven? Slaap ze.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.