23 april 2024

Dé handtekening

Ja, dat is ‘ie echt: dé handtekening!

Dé handtekening

Het is de handtekening van Neil Armstrong. 😀 Yep, de man die 21 juli 1969 als eerste mens voet op de Maan zette. Ergens in de zomer van 1972 schreef ik als elfjarig jochie een brief aan de NASA waarin ik de handtekening vroeg van dé man en november van dat jaar kreeg ik ‘m in een envelop toegestuurd. Postdatum van de envelop: 28 november 1972. De handtekening lijkt met een soort van viltstift te zijn geschreven, grijs van kleur. Ik kwam dé handtekening tegen toen ik deze week m’n zolder (eindelijk een keer) aan het uitspitten was en een vergeelde envelop van de NASA tegenkwam vol spullen uit de begin jaren zeventig. Ik moet ook nog ergens een handtekening hebben van Edwin Aldrin, nummero twee op de maan, maar die ben ik nog nergens tegengekomen. Ik hoop niet dat ik ‘m heb weggegooid tussen de rommel. 🙁

Share

Comments

  1. Christophe zegt

    Super, wat je niet allemaal opnieuw tegenkomt als je even de zolder overhoop haalt 🙂 . Ik hoop voor u dat de andere handtekening niet verloren is.

  2. ja, waar opruimen al niet goed voor is. Tsja, wat Aldrin z”n handtekening betreft: ik hoop ook dat ‘ie weer tevoorschijn komt. Het was juist zo’n mooie óp een foto van hemzelf.

Speak Your Mind

*