23 februari 2024

LHC bezorgde Astroblogs druk dagje

Statistieken van AstroblogsAfgelopen woensdag, 10 september 2008, ging de LHC van start en dat merkte ik meteen aan m’n bezoekersaantallen. Maar liefts 2.843 unieke bezoekers kwamen op de site, bij elkaar goed voor bijna 90.000 hits op één dag. 😀 Met name m’n astroblogs over Hoe bootst je de oerknal na? en  LHC niet gevaarlijk voor Aarde trokken veel kijkers. Ook wel logisch eigenlijk, want als je in Google de termen LHC en Oerknal intypt krijgt m’n blog daarover als derde hit te zien. Nadeel van die extra mensen is dat er altijd wat dwazen tussen zitten die dan vervelende reacties geven en die zo nodig over poep en pies moeten praten. Zucht… In dat grafiekje hierboven zie je 11 sept. weer een stuk lager, 321, maar die dag is nog niet helemaal verwerkt door AWstats. Meestal zit ik overigens per dag ergens tussen 700 en 1.000 bezoekers. Ook niet slecht toch?

Share

Speak Your Mind

*