13 augustus 2020

Iedere dag een sterrenkunde-podcast in 2009

Iedere dag een sterrenkunde-podcast

Iedere dag een sterrenkunde-podcast

In het kader van het Internationale Astronomische Jaar 2009 is men van plan om vanaf 1 januari iedere dag een podcast uit te zenden over een sterrenkundig onderwerp. 😀 Nou, is dat geen geweldig initiatief? Ik heb al vaker geroepen dat sterrenkunde via podcasts heel erg nuttig en leerzaam kan zijn, dus ik ben hier erg blij mee. Iedere dag een verse podcast aangeleverd, zo te beluisteren via je Ipod of andere MP3-speler. Als ik Phil Plait, de Bad Astronomer, goed beluister eh… belees dan wordt iedereen gevraagd een bijdrage te leveren aan

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.