17 januari 2021

Win € 5,4 biljoen met een fossiel!

[caption id=”attachment_4674″ align=”alignleft” width=”200″ caption=”

Comments

  1. Genoeg fossielen, take your pick!

    Alleen voor “evolutie” betekent het veranderen van de en diersoort in de andere. Dus heb je op zijn minst twee fossielen nodig, of beter dan: 1 fossiel (mogen botton ook?) en 1 levend dier, de mens bijvoorbeeld.

    De domheid van de hoogte van het bedrag geeft meteen het niveau aan waar de creationisten zich permiteren op te kunnen denken. Het is het niveau van een zes-jarige…

    Toen ik zes was hadden we een knikkerdozen-rage op school. Aan de kant van het schoolplein zaten de kleine kinderen met hun schoenendozen waarin poortjes waren geknipt en de grotere kinderen probeerden hun knikkers van afstand door de poortjes met de hoogste waarde te gooien. Misten ze dan was hun knikker van jou, maar anders moest je uitbetalen.

    Ik zat daar ook, als zesjarige en had een piepklein poortje geknipt met waarde miljoen. Helaas kwam er een slimmer kind recht voor zitten en wierp er een beukje (kleine knikker doorheen). Met als gevolg dat ik hem nu nog aardig wat knikkers schuldig ben.

  2. Leuke anekdote Frans. En wat dat bedrag betreft: ja, gekkenwerk natuurlijk. Indien je een 100% bewijs zal leveren zal die creationist vast zeggen dat ‘t vals is.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: