16 juli 2024

15 manieren om een mini-zwart gat te gebruiken

Ieder nadeel heb z’n voordeel, placht onze nationale voetbalgoeroe Johan Cruyff af en toe te roepen en die volkswijsheid is ook van toepassing op mini-zwarte gaten. Mocht de Large Hadron Collider ondanks talloze geruststellende en bezwerende rapporten er toch in slagen een mini-zwart gat te produceren dan kunnen we maar het beste proberen deze ten volle te benutten. Op de website van Secret Technology kom ik zo welgeteld vijftien manieren tegen waarop dit kan gebeuren! 😀 Ik zal ze niet allemaal verklappen, maar er zitten wel leuke gebruiksmogelijkheden bij. Zo kunnen mini-zwarte gaten een manier zijn om enkele extreme sporten uit te proberen, zoals skaten langs de waarneemhorizon van zo’n zwart gat. Het kan een risico zijn, maar je kunt ook de rit van je leven hebben. Een andere manier is een mini-zwart gat gebruiken om afval in te dumpen. Niks geen radioactief afval in ondergrondse

Share

Speak Your Mind

*