21 september 2018

Een stem uit de ruimte

Stemmen uit de ruimte

Stemmen uit de ruimte

Een stem uit de ruimte. Woehahaha… klinkt Halloweenachtig. Nou, we hebben het over iets heel aards, laag bij de gronds, namelijk verkiezingen. 🙂 De twee Amerikaanse astronauten aan boord van de ISS, Edward Michael Fincke en Greg Chamitoff zullen dinsdag 4 november a.s. vanuit de ruimte hun stem uitbrengen voor de verkiezing van de nieuwe president van de VS. Dat is mogelijk op grond van een wet die in 1997 in Texas werd goedgekeurd, waarmee het mogelijk is dat Amerikanen ook vanuit de ruimte mogen stemmen. Via beveiligde en gecertificeerde e-mail tussen ISS en een kantoor in Texas

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.