24 september 2023

Intense Debate op Astroblogs

Ik heb zojuist Intense Debate op de Astroblogs geïnstalleerd. Da’s een pakket om de reacties die lezers geven op astroblogs wat meer mogelijkheden te geven. Voorlopig is het nog in het Engels, maar ik probeer het te lokaliseren, zoals ze dat met een mooi woord noemen. Mijn wens is trouwens dat de plugin ook méér reacties op zal leveren. Er zijn dagelijks zo’n 1.300 á  1.400 unieke bezoekers op Astroblogs, maar de hoeveelheid reacties is minimaal. Geen verplichting overigens om te reageren hoor, maar ’t is wel leuk als er af en toe feedback komt. 😉

Share

Comments

  1. Bij deze zal ik meer reageren.

    Ik verbaas me er telkens over hoe snel hier artikels bijkomen! proficiat 🙂

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: