21 september 2018

Paris Hilton over relativiteit

Paris Hilton heeft op arXiv een artikel gepubliceerd over de unificatie van de relativiteitstheorie en de quantum mechanica. Grapje! 😛 Nee, even serieus… over Paris Hilton moet je geen grapjes maken. Ahum. De beste dame, dochter van hotelmagnaat Hilton

Reacties

  1. Ze zou blij moeten zijn. Het is een verjongingskuur! Relatief tov. de rest hier op aarde tenminste…

    Neen, ik vind het eerder schattig dat ze zich daar zorgen over maakt! 😀

    Trouwens, knap van haar dat ze ooit al over tijddilatie gehoord heeft en dat ze weet dat je daarmee in 'de toekomst' kan komen.

    Eerlijk, ik stoor me niet aan haar.

  2. AdrianusV zegt:

    Precies. Het principe van tijdsdillatatie heeft ze aardig onder haar nog jonge knie. Alleen de wiskundige ondergrond mist ze denk ik een tikkeltje. Ik stoor mij ook niet aan haar hoor. Het is een amusante dame, ook al heeft ze een poosje in de cel gezeten. 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.