17 april 2024

Astroblogs is jarig

:birthday: Ja ja mensen, niet alleen het ISS is vandaag jarig! Op zondag 20 november 2005 publiceerde ik m’n eerste blog. Astroblogs bestaat dus drie jaar! De link geeft die blog weer in z’n oorspronkelijke outfit, die ik toen geleend had van Blogger.com. Sindsdien zijn er ruim 1.930 astroblogjes verschenen en heeft de lay-out diverse malen een verandering ondergaan. Afgelopen week had ik nog een poging gedaan om de reacties wat meer structuur te geven, maar dat gaf zoveel ‘ghost-comments’, niet bestaande reacties, dat ik er weer de eenvoudige reactie-stijl voor heb teruggeplaatst. Afijn, we blijven gezellig bezig met de Astroblogs. 😀

Share

Comments

 1. rosemarijn zegt

  gefeli met je site… ik hoop dat je er nog vele jaren mee door gaat

  happy birthday to the site 😛

 2. Gefeliciteerd Adrianus! Prachtige informatieve site, bovendien met een vleugje humor en ironie. Doe zo nog vele jaren voort!!

 3. Van harte gefeliciteerd namens de beheerders van AV 🙂

 4. Proficiat!
  En wat een leuke dag om te verjaren, samen met ISS. 🙂

 5. Ik vind het een hele mooie site. Ik kijk er elke avond naar, heel informatief, goed geschreven. Mijn complimenten. Er gaat heel veel tijd in zitten denk ik zomaar om elke dag artikelen erop te zetten. Vandaar wil ik je hartelijk bedanken. Ik hoop met anderen nog heel veel jaren

 6. rosemarijn zegt

  gefeli met je site… ik hoop dat je er nog vele jaren mee door gaat

  happy birthday to the site 😛

 7. Gefeliciteerd Adrianus! Prachtige informatieve site, bovendien met een vleugje humor en ironie. Doe zo nog vele jaren voort!!

 8. Van harte gefeliciteerd namens de beheerders van AV 🙂

 9. Proficiat!
  En wat een leuke dag om te verjaren, samen met ISS. 🙂

 10. Ik vind het een hele mooie site. Ik kijk er elke avond naar, heel informatief, goed geschreven. Mijn complimenten. Er gaat heel veel tijd in zitten denk ik zomaar om elke dag artikelen erop te zetten. Vandaar wil ik je hartelijk bedanken. Ik hoop met anderen nog heel veel jaren

 11. Hé, dank je! 😀

 12. Dank jullie wel. Bloos bloos…

 13. Ja, dat kan bijna geen toeval zijn. 😉

 14. Bedankt voor je complimenten. We gaan d'r nog lang mee door hoor, tenminste da's m'n intentie.

Speak Your Mind

*