24 september 2018

Tatatatáá: het eerste ruimtebier

Weten jullie nog dat ik schreef over het ruimtebier? Een Japanse bierfirma, genaamd Sapporo Holdings, had aangekondigd dat het met ruimtebier op de markt zou komen, bier dat is gemaakt is van gerst, dat in het internationale ruimtestation ISS gekweekt is. Welnu, 2 december j.l. was het zo ver: Sapporo

Reacties

 1. Ik moet kotsen.

 2. Heb je soms liever een glaasje ruimtewijn? 🙂

 3. Jan Brandt zegt:

  Ruimte-karnemelk wellicht……na een ruige soyuz-landing??

 4. Dan moeten ze eerst een koe meenemen naar het ISS 🙂

 5. Jan Brandt zegt:

  Ha die Klaas, bedankt voor jouw sinterklaas cadeautje in geschrifte……een koe naar het ISS….wat een giller!!!……"Houston for Berta 2" en zo….met die zotte gedachte duik ik in elk geval nu "stijf van het lachen" mijn nest in…….geen schaapjes tellen maar koetjes die vrolijk door het ISS heen huppelen…ha…ha…!!

  JB

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.