21 november 2019

Massa proton is wetenschappelijke doorbraak 2008

Het proton

Het proton

De massa van een proton, het deeltje dat samen met

Comments

  1. Vreemde toestand binnen in dat proton, het wordt er niet eenvoudiger op, eerder ingewikkelder. Misschien is er een niveau waarop de dingen het eenvoudigst zijn: het niveau van "het atoom" met zijn drie deeltjes. "There's plenty of room at the bottom", zou kunnnen betekenen dat de complexiteit naar beneden toe evenveel toeneemt als naar boven…

  2. De vraag is wat de bodem precies is. Net zoals met de dimensies: wij hebben een vierdimensionale ruimtetijd, maar 'daaronder' zitten wellicht nog gecompactificeerde dimensies. Wat is dus het gemiddelde van het universum?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: