15 november 2018

De Kerstman en de Marsbewoners

Santa Claus conquers the MartiansKerst is nabij, dus tijd voor een leuk kerstverhaal. Nou ja, leuk. In 1964 schijnt de meest vreemde kerstfilm ooit te zijn gemaakt, Santa Claus conquers the Martians. Kerstfilm en science fiction gecombineerd. In de filmlijstjes schijnt de film favoriet te zijn voor de nominatie ‘slechtste film aller tijden’. En die indruk krijg je ook wel als je het stukje bekijkt dat ik hieronder heb geplakt. Kwaliteit is zo slecht dat het weer cult begint te worden en d

Reacties

  1. Beste Adrianus, leuk gevonden onderwerp vind ik. Ik heb het filmfragment gekeken, het is inderdaad cult. Schitterend om te zien dat ze ooit hebben gemaakt.

    Prettige feestdagen gewenst en ik hoop dat Bing Crosby meeviel

    Rene

  2. Hoi Rene,

    Bedankt. Jij ook fijne feestdagen!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.