29 september 2020

Jaarafsluiting voor de durfals

ConjunctieMorgenavond, de laatste avond van 2008, zijn er enkele samenstanden te zien die best lastig zijn om waar te nemen. Tenminste,

Comments

 1. Jan Brandt zegt

  Hmmmmm, de enige ECHTE moeilijkheid lijkt mij eerder de ietwat schandalige kou van de laatste paar dagen.
  Ik heb afgelopen zondagnacht een ruim uur doorgebracht "fuzzy blob hunting" met mijn telescoopje……en JA dat was mooi want het was echt kraak en kraakhelder…..maar..eh… als alles wat..eh..zeg maar "los aan je lijf hangt" (laat ik den geachte lezers de ranzige details besparen..ha..ha..!!) in no time aan flarden vriest, dan gaat de lol er wel heel rap van af, dunkt mij!!
  Zucht…..ene Al Gore heeft toch "global warming" en zo beloofd, als ik maar als een brave jongen maar standvastig met mijn 2CV'tje rondjes om de kerk zou blijven rijden. Nou en….wanneer woon ik dan eindelijk in het "Monaco aan de oude Maas"???
  "Meer pret met schaatsen IN het vet".

  Groetjezzz en een lekker warm 2009 toegewenst,

  JB

 2. Monaco aan de Maas? Ha, dat wordt eerder Hammerfest aan de Maas. 😀 Hé jij ook een fijn uiteinde. Doe Elca de groeten enne denk eraan, niet teveel Gluhwein drinken morgenavond.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: