19 juni 2021

De Herschel Truck gaat vanaf maandag toeren

de Herschel Truck

de Herschel Truck

Vanaf komende maandag, 2 februari, tot 2 juni 2009 zal de RUG Discovery Truck, ook wel de Herschel Truck genoemd, door het hele land toeren en daarbij op stadspleinen, schoolpleinen en bij evenementen

Comments

  1. Of het op tijd gaat lukken met die Herschel vraag ik me af. Ik was in de kerstvakantie nog op excursie bij ESA waar de Herschel werd getest, maar zoals zo vaak in deze industrie was er sprake van vertraging. Wel een erg indrukwekkend apparaat overigens.

    • Hé Jorn, dat zou wel jammer zijn als 't vertraagd. Ben je daar met Gina en Wouter geweest? Zo ja, wat vond Wouter ervan? Is 't ook een amateur-sterrenkundige in spé?

      • Hi Arie, Wouter slaapt naast een hele grote poster van het heelal en komt daardoor met kreten en weetjes waar ik nog niet eerder van gehoord heb. De Space Expo was voor de kerstvakantie opgeleukt met een Star Wars thema, waarvan de opgestelde Playstation-3 consoles met LEGO Star Wars game de meeste aandacht trokken. Hij komt dus geregeld met de ruimte in aanraking, maar of het ook de juiste basis is voor een amateur-sterrenkundige in spé… Wie weet.

  2. Of het op tijd gaat lukken met die Herschel vraag ik me af. Ik was in de kerstvakantie nog op excursie bij ESA waar de Herschel werd getest, maar zoals zo vaak in deze industrie was er sprake van vertraging. Wel een erg indrukwekkend apparaat overigens.

  3. Hé, de Herscheltruck in Papendrecht? Dan kan Huygens daar mooi op aanhaken denk je niet? Al is het maar wat foldertjes neerleggen wat publiciteit zoeken.

  4. Hé Paul, ja goed idee om daar iets mee te doen. geachte bestuursleden van Huygens, schrijven jullie 't in je agenda? 28 mei a.s.! Niet vergeten hoor! 🙂

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: