23 september 2023

Ik zit vandaag de hele dag op Astrofest

Astrofest

Credit: AstroFest 2009

Yep, de hele dag in Londen op Astrofest. Samen met Jan, Wim en Cees. In Londen hebben we afgesproken met Jonathan en verder hopen we tussen de middag ook wat Galaxy Zoo-gangers te ontmoeten (Mr. Goodwraith, John Cosier, Geoff Roynon en Jules). Kortom, vandaag geen blogjes. Morgen volgt uiteraard een verslag van deze (vast enerverende) dag. Bye!! 😀

Share

Comments

  1. Mooi niet, witte kristallen van een identificeerbare dubbelwaterstof-zuurstofverbinding daalden in dermate grote hoeveelheden uit de hemel neer dat de expeditie van dit team luchtreizigers moest voor onbepaalde tijd moest worden uitgesteld.

  2. Goh Frans, ja da's ook een manier om het te zeggen.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: