23 september 2023

Zondag daglicht-vuurbol waargenomen in Texas

Afgelopen zondag, 15 februari j.l., zag men rond 11 uur ’s morgen lokale tijd in Texas (VS) een zeer heldere vuurbol aan de hemel. Op klaarlichte dag dus! Op Youtube verscheen vandaag een video daarvan, opgenomen tijdens

Share

Comments

  1. We kunnen er nog twee aan het bovenstaande lijstje toevoegen. Op 20 januari werd er eentje gezien boven Alberta, Canada (http://www.edmontonsun.com/News/Alberta/2009/01/23/8119791-sun.html), net als op 13 februari (http://www.inews880.com/Channels/Reg/LocalNews/story.aspx?ID=1062880).

  2. Tsja, een flink kosmisch hagelbuitje om het maar eens te zeggen. 🙂

  3. De frequentie van dit soort verschijningen is niet toegenomen, maar de voortschrijdende technologie op het gebied van nieuwsverspreiding (internet) en het toegenomen aantal mensen met een digitale fotocamera op zak zorgt er voor dat er meer in het nieuws komen.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: