20 maart 2019

NASA komt met online videogame

spaceshuttleGeloof het of niet, maar de NASA is van plan om een online videogame uit te brengen. Ze hebben contracten gesloten met drie spelletjesmakers1 om een massively multiplayer online video game (MMO) zoals dat heet te maken, genaamd ‘Astronaut: Moon, Mars & Beyond’. Mmmm, over commercie gesproken. 🙂 De bedoeling is dat voor het einde van dit jaar al een speelbare demo van de MMO uitkomt, die gebaseerd is op Epic’s Unreal Engine 3. Eh… ik ben niet zo’n spelletjesfanaat, dus heb geen idee of dat laatste garantie op kwaliteit betekent. In Astronaut: Moon, Mars & Beyond ben je een astronaut en kan je zelf de ruimte gaan verkennen. Ik weet niet of de ruimtevaartuigen met laserkanonnen worden uitgerust, maar ik neem niet aan dat de spelletjesmakers een dodelijk saaie tocht van twee jaar naar Mars

Noten
  1. Heroes, Project Whitecard en Information in Place. []

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.