25 mei 2024

24 uur per dag live beelden vanuit het ISS

Streaming video vanuit het ISS

Streaming video vanuit het ISS. Credit: NASA

Voor de liefhebbers van beelden vanuit de ruimte: de gehele dag door, zeven dagen in de week en dat 52 weken in het jaar, zullen via de webcam beelden vanuit het internationale ruimtestation ISS online te bekijken zijn. 😀 Streaming video zoals ze dat noemen. Kwestie van surfen naar NASA TV en dan klikken op de knop Live Space Station Video. Als de astronauten in dromenland verkeren wordt de webcam naar de Aarde gericht en zien we mooie plaatjes van oceanen, continenten, wolken, etc. Als Klaas Vaak geweest is en de astronauten zijn bezig dan worden dáár de beelden van uitgezonden. Kortom, kan je zelf de slaap ’s nacht niet vatten: surf even naar de webcam van het ISS! Bron: NASA.

Share

Comments

  1. oke

  2. heey wanneer komen de beelden ik wil ze bekijken ???????

  3. HALLOOOOO IS DAAR IEMAND

  4. Martin Schoenmaker zegt

    Oh sorry ik was even naar http://eol.jsc.nasa.gov/HDEV/ aan het kijken en zag je berichtjes niet… Nu het ISS weer in het nachtdeel terecht gekomen is, maar weer terug naar Astroblogs.nl en zag ik je berichtjes…

    Grapje… Je hebt wel door dat je op een bericht uit 2009 reageert he? Mijn zojuist genoemde link laat HD beelden zien vanaf het ruimtestation (maar alleen in daglicht is er eigenlijk iets te zien).

    Daarnaast is er http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream

Speak Your Mind

*