24 september 2018

gisternacht een vuurbol gezien

Van lezer Peter Bakker ontving ik gisteren een mailtje waarin hij het volgende zei: “Afgelopen nacht om 00:15 2 vuurbollen die uit elkaar vielen in stukken vlak achter elkaar.” Het ging om de nacht van vrijdag op zaterdag. Ik heb ‘m gevraagd of er nog verdere details/bijzonderheden zijn, zoals richting, kleur, etc.. Daar heb ik nog geen reactie op gehad. Ik ben wel benieuwd of er andere lezers zijn die zaterdagnacht (21 maart 00.15 uur) iets gezien hebben. Twee vuurbollen is trouwens wel bijzonder en dat zou toch door meer mensen moeten zijn gezien, lijkt mij. Naschrift: Peter mailde vanmiddag: “De kleur was wit licht oranje. Met uit elkaar vallen bedoel ik dat er eerst 1 bol verscheen en vervolgens in kleine stukken brak met afzonderlijke sporen.”

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.