30 september 2020

Galaxy Zoo belevenissen in NEMO

Afgelopen zaterdag was Jan in NEMO, het science center in Amsterdam, om Hanny te assisteren bij de stand van de Galaxy Zoo aldaar. Ik was daar zondag voor hetzelfde nobele doel. Hier een verslag van die dagen:

Zaterdag (door Jan)

NEMO in Amsterdam

NEMO in Amsterdam

Afgelopen weekend beleefden wij, de bewoners van dezen fraaien aardkloot, wellicht het voorlopige hoogtepunt van het internationale jaar van de sterrenkunde. Evenementen, al dan niet live danwel digitaal, in de vorm van de Nationale sterrenkijkdagen, 100 uur nonstop sterrenkunde, in 80 telescopen de wereld rond……vormden een klein deel van het rijke scala aan leuke sterrenkundige activiteiten, georganiseerd afgelopen weekend door de vele sterrenkundige instituten die wij op deze planeet rijk zijn. E

Comments

  1. Leuk verslag jongens! And thanks again so much for your help that wonderful weekend!~xx

  2. Leuk verslag jongens! And thanks again so much for your help that wonderful weekend!~xx

  3. Hanny, graag gedaan hoor! CU next time 😀

  4. Hanny, graag gedaan hoor! CU next time 😀

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: