16 april 2024

Video: de loskoppeling van Atlantis en Hubble

Sommigen krijgen misschien de balen van alsmaar nieuwe berichten over missie STS-125 van het ruimteveer Atlantis om de Hubble ruimtetelescoop te repareren, maar mij kan het nog steeds bekoren. Ook het volgende filmpje van de loskoppeling van Atlantis en Hubble, gistermiddag, is boeiend om te zien:

Het was astronaute Megan McArthur die Hubble met de robotarm uit

Share

Comments

 1. Tja, hoe kan je hiervan nu in hemelsnaam de balen van krijgen vraag ik me dan weer af….want…eh…dit zijn toch beelden waar ik in elk geval heel erg happy van word!!

  Te meer omdat ik op het "moment supreme" toevallig net op NASA TV was ingetuned om het legendarische moment van van de allerlaatste Hubble release "life" mee te maken.

  Maar helaas pindakaas, om de één of andere technische reden was er op dat hefty moment in time nu net effe geen beeldverbinding met de shuttle…..aaarrgggghhhh…We hebben wel mogen genieten (eh..nou ja???) van de fantastische prestaties van zoiets banaals als het zongvestival met "onze toppertjes" (please launch them far away into interplanetary space..ha..ha..!!)maar lifebeelden van een moment "where history was being made"….ho maar.

  Daarom ben ik ech wel zeer blij verrast met het opduiken van dit filmpje…….Eh, goed "gevist" Arie!!

  Zo…..en nu naar mijn nest, lekker "Hubbletjes tellen" inplaats van schaapjes

 2. Weltrustuh, tel ze… 🙂

 3. Weltrustuh, tel ze… 🙂

Speak Your Mind

*