28 september 2023

Astronaut Mike straks live op Twitter

Astro_Mike

Astro_Mike

Straks om 22.00 uur Nederlandse tijd zal astronaut Mike Massimino, alias Astro_Mike, via Twitter vragen beantwoorden van tweeps, van Twitteraars die Mike ‘volgen’. De Q&A sessie met deze astronaut, die we twee weken geleden nog in actie zagen tijdens de STS-125 missie van de Atlantis, kan je ook live volgen via NASA TV en via Ustream. Bij dat laatste kanaal kan je volgens mij ook zelf interactief vragen stellen. Kortom, dé kans om via Twitter/Ustream vragen te beantwoorden aan de man die mede Hubble heeft gerepareerd! [Update] Astro_Mike heeft één vraag van mij beantwoord, welke ging over wat hij het meest waardevolle instrument vond om de Hubble mee te repareren! Morgen vast een YouTube video van deze Q&A sessie. 😀

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: