25 mei 2019

“The most valuable tool when repairing the Hubble”

Astro_Mike (Mike Massimino) had vanavond z’n

Reacties

 1. Heel Geinig Arie,…..maarre ik had jou, als je me niet effe van te voren gebeld had, echt niet herkend….want zoals jouw (degelijke hollandse) naam weer eens werd uitgesproken, ach….ach…ach….

  Een talencursus speciaal voor Engelstaligen, voor het goed uitspreken van o.a. namen van nederlandse goalkeepers van Manchester United en een ruimtevaartuig dat geland is op Titan………hmmmm, dat zou iets moeten worden voor op de "Europese agenda"!!!

  Toen jouw, overigens zeer interesante, vraag was beantwoord kon je die presentie-gast namelijk horen zeggen "and now a few international questions"……Eh "international"??….en sinds wanneer maakt "dit kleine kikkerlandje" deel uit van de USA??….of heeft ene JP Balkenende te Den Haag naast richting "Jan en zijn ex-Yolante" ook nog een twijfelachtig SMS'je met de tekst "come and get us" richting "The white house" gestuurd???!!!

  Morgen voor mij geen lezing oveigens , jammer….maar helaas wel een tweede begrafenis van een "nabije vader" in krap éne week…..zucht, Duidelijk geen eh…"kredietcrisis bij Magere Hein NV"..

  Nou ja…..dat hoort blijkbaar ook bij het leven

 2. Nee, Adrianus V werd inderdaad niet als internationaal gekenmerkt. Misschien dat die naam zulke warme gevoels opwekt, dat ze me als deel van de NASA beschouwden, vermoed ik. 🙂 Nou sterkte bij uitvaart II komend weekend.

 3. Nee, Adrianus V werd inderdaad niet als internationaal gekenmerkt. Misschien dat die naam zulke warme gevoels opwekt, dat ze me als deel van de NASA beschouwden, vermoed ik. 🙂 Nou sterkte bij uitvaart II komend weekend.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: