23 juni 2024

“The most valuable tool when repairing the Hubble”

Astro_Mike (Mike Massimino) had vanavond z’n vragenuurtje via Twitter, waarbij hij bijna een uur lang vele vragen van Twitteraars beantwoordde. Laat hij nou ook één vraag van mij beantwoorden! 😀 Ik vroeg ‘m: “What do you think was the most valuable tool when repairing Hubble”. Vanaf 14m 40s vind je z’n antwoord op deze vraag:

Morgen gelijk gaan halen bij de Gamma, die mini power tool! 😀

Share

Comments

 1. Heel Geinig Arie,…..maarre ik had jou, als je me niet effe van te voren gebeld had, echt niet herkend….want zoals jouw (degelijke hollandse) naam weer eens werd uitgesproken, ach….ach…ach….

  Een talencursus speciaal voor Engelstaligen, voor het goed uitspreken van o.a. namen van nederlandse goalkeepers van Manchester United en een ruimtevaartuig dat geland is op Titan………hmmmm, dat zou iets moeten worden voor op de "Europese agenda"!!!

  Toen jouw, overigens zeer interesante, vraag was beantwoord kon je die presentie-gast namelijk horen zeggen "and now a few international questions"……Eh "international"??….en sinds wanneer maakt "dit kleine kikkerlandje" deel uit van de USA??….of heeft ene JP Balkenende te Den Haag naast richting "Jan en zijn ex-Yolante" ook nog een twijfelachtig SMS'je met de tekst "come and get us" richting "The white house" gestuurd???!!!

  Morgen voor mij geen lezing oveigens , jammer….maar helaas wel een tweede begrafenis van een "nabije vader" in krap éne week…..zucht, Duidelijk geen eh…"kredietcrisis bij Magere Hein NV"..

  Nou ja…..dat hoort blijkbaar ook bij het leven

 2. Nee, Adrianus V werd inderdaad niet als internationaal gekenmerkt. Misschien dat die naam zulke warme gevoels opwekt, dat ze me als deel van de NASA beschouwden, vermoed ik. 🙂 Nou sterkte bij uitvaart II komend weekend.

 3. Nee, Adrianus V werd inderdaad niet als internationaal gekenmerkt. Misschien dat die naam zulke warme gevoels opwekt, dat ze me als deel van de NASA beschouwden, vermoed ik. 🙂 Nou sterkte bij uitvaart II komend weekend.

Speak Your Mind

*