27 januari 2020

Win een echte maansteen

Deze maansteen kan je winnen

Deze maansteen kan je winnen

Ik stuitte zojuist op een wedstrijd waarbij je een echte maansteen kunt winnen. 😀 Ter gelegenheid van het 40-jarige jubileum van de Apollo 11-landing op de maan op 20 juli a.s. heeft het Britse tijdschrift New Scientist die wedstrijd uitgeschreven. De bedoeling is dat je in minder dan 75 karakters een zin bedenkt die origineler en beter is dan hetgeen Neil Armstrong op die gedenkwaardige 20e juli 1969 uitkraamde (“One small step for man, one giant leap for mankind.” Goh, New Scientist heeft die ‘a’ ook maar weggelaten. 😉 ). Je kan tot 29 juni a.s. 19.00 uur Nederlandse tijd een zin bedenken en die moet je dan gewoon als commentaar plaatsen op het bericht in de bovengenoemde site. Simpeler kan niet. Op 18 juli wordt de winnaar bekendgemaakt in het blad New Scientist. Bedenk wel dat er inmiddels

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.