31 mei 2020

Meneer Arie vertelt over de sterren

Meneer Arie bij de Ecokids

Meneer Arie bij de Ecokids

Gisteravond was ik op de Natuur- en Vogelwacht in Papendrecht, waar de Ecokids hun jaarlijkse kampweekend hadden. Ik was daar om samen met enkele andere mensen van sterrenclub Huygens te vertellen over de sterren en ze door de telescoop leuke dingen te laten zien. Om een uur of half tien ‘s avonds kwamen de kinderen – bijna 40 stuks in de leeftijd van 8 tot 12 jaar ongeveer – terug uit het bos van

Comments

  1. Wat leuk! 😀

    En ik ben zeer benieuwd naar de uitgebreidere spelregels van dat Melkwegspel! 😉

  2. Ik zal het vragen aan de leiding en dan naar jou sturen.

  3. Cool, thanks! 😀

  4. Zeg jullie gaan toch niet twijfelen over de verhalen van Gartie van het fort heé?????????????? Ha ha, je moest eens weten wat jullie misschien Folklore noemen,hoeveel er mischien toch ietwat waarheid bevatten, met een knipoog van de blauwe reiger

  5. Ha, die Ron. Nee, we twijfelen helemaal niet aan het verhaal van Gartie hoor. 🙂 Zeg, kan je mij nog de beschrijving toesturen van dat Melkwegspel? Wat je mij toestuurde (4 Mb groot) was een ander spel.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: