28 november 2023

Adsense kan best wel grappig zijn

Thaise lampionnen én relaties Voor m’n advertenties maak ik gebruik van Google’s Adsense. Niet dat ik er rijk van wordt – verre van zelfs – maar het levert in ieder geval een onkostenvergoeding op voor m’n kosten van de provider. Grappig is wel dat Adsense kijkt naar de inhoud van m’n astroblogs. Schrijf ik over de maan dan verschijnen er advertenties die maan-gerelateerd zijn. En schrijf ik over Thaise vuurlampionnen, dan kunnen er weer héél andere advertenties verschijnen, zoals ik vanavond zelf ondervond. 🙂 Hierboven een screendump daarvan. Mmmmmm, als díe advertentie nou wel lonend is ga ik maar es een website starten over Thaise schoonheden. 😉

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: